Brede Clarks Schoenen

Clarks

De Clarks schoenen voor brede voeten collectie is super uitgebreid. Voor mannen en vrouwen zijn verschillende modellen in een wijdtemaat verkrijgbaar. Clarks is één van de weinige schoenenwinkels die aandacht besteed aan brede voeten. Ze nemen niet alleen de standaard maten op in hun collectie, maar ook de wijdtematen. Bij een flink aantal schoenen zie je staan dat ze verkrijgbaar zijn in een brede pasvorm. Handig als je voeten net iets breder uitvallen. Als je een leuke schoen gezien hebt weet je van te voren dat ze deze ook in jouw maat hebben.

Damesschoenen voor brede voeten bij Clarks

Je hebt een paar mooie pumps gezien en je bent er helemaal weg van. Maar bij het passen knellen ze direct. De schoenen zijn helaas geen succes en je draagt ze nooit. Of je draagt ze wel en je krijgt last van verschillende voetklachten. Gelukkig kan je bij Clarks damesschoenen voor brede voeten bestellen. Je kan zelfs leuke pumps in een wijdtemaat bestellen. De standaard wijdtemaat voor vrouwen is een D. Als je voeten iets breder zijn, dan kan je kiezen voor een E. Je kan online de perfecte pasvorm voor jouw voet vinden. Je komt bij Clarks niet alleen pumps tegen, maar ook sneakers, laarsjes en vrijetijdsschoenen.

Brede Clark schoenen voor heren

Als standaard pasvorm kan je bij Clarks terecht voor schoenen met wijdtemaat G. Dit is een standaard breedtemaat voor heren. Maar als je voeten iets breder uitvallen kan je bij Clarks kiezen voor extra brede schoenen. Clarks heeft zelfs een speciale herencollectie met alleen maar brede schoenen. Deze schoenen gaan niet vanaf wijdtemaat G, maar standaard vanaf H. Je kan kiezen uit casual schoenen, sneakers, herenlaarzen en formele schoenen voor onder een net pak. Dankzij de uitgebreide collectie bij Clarks slaag je al snel voor herenschoenen voor brede voeten. Je zoektocht hoeft echt niet eindeloos te duren en je vindt hier de perfecte pasvorm voor je voeten. Voorkom een hoop ellende door je voeten een beetje extra aandacht te geven.