Brede damesschoenen

Brede damesschoenen

Brede damesschoenen zijn de oplossing als je voeten net iets breder uitvallen. Geen één voet is hetzelfde en daarom zijn er verschillende schoenmaten. Iedereen weet wel wat z’n schoenmaat is. Vraag de schoenmaat aan een willekeurig persoon en je krijgt direct een getal te horen. Maar weet je ook wat je breedtemaat is? Het zou kunnen dat je altijd te smalle schoenen aanschaft. Dit is niet erg, maar het zit niet comfortabel. Door te smalle schoenen te kopen kan je ook last krijgen van voetproblemen. Een oplossing zijn brede damesschoenen. Brede damesschoenen zijn geen lompe orthopedische schoenen. Het zijn gewoon de leuke pumps die je laatst bij Clark gezien hebt. Of het nieuwste model Nike. Steeds meer merkschoenen maken hun schoenen in breedte maten. Je kan zo je favoriete schoenen met meer comfort dragen.

Geen last meer van vervelende klachten

Te smalle schoenen kunnen vervelende klachten veroorzaken. Als de schoen te smal is gaat deze wringen aan de zijkanten. Het kan goed dat je bij je tenen voldoende ruimte hebt. Alleen aan de zijkant zit je schoen niet lekker. Een grotere schoenmaat aanschaffen is geen oplossing. Je blijft last houden van klachten alleen dit keer slipt je schoen. Bij te smalle schoenen kan je last krijgen van pijnklachten, blaren of zelfs problemen met je voet. Door voor een breedtemaat te kiezen voorkom je vervelende klachten aan je voet. Je hebt het gevoel dat je schoen eindelijk lekker zit.

Hoe weet je of je brede damesschoenen nodig hebt?

Meestal heb je al een vermoeden omdat je regelmatig last hebt van voetproblemen. Een ingegroeide teennagel die telkens terugkeert ondanks hulp van een pedicure kan een teken zijn. Het kan voorkomen dat je last krijgt van ernstige voetproblemen. Bijvoorbeeld een ontsteking van het gewricht door het dragen van te kleine schoenen. Dit zijn allemaal aanwijzingen, maar je kan het definitief weten door je voet op te meten. Dit kan je laten doen in een schoenenspeciaalzaak. Of je kan het met de hulp van een vriend(in) of familielid zelf doen. Op de pagina breedte maten uitgelegd kan je teruglezen of je een bredere maat nodig hebt. Door de maat te meten weet je het zeker.

De breedte maten bij vrouwen

Standaard is elke schoen in maat G. Als er geen breedtemaat in een schoen staat aangegeven, dan kan je hier vanuit gaan. Speciale brede damesschoenen zijn verkrijgbar in verschillende maten. Vanaf maat H heb je een brede schoenmaat te pakken. Je hoeft dus geen maat groter te nemen omdat de schoen te smal is. Je kan gewon een bredere maat bestellen. Vooral bij de bekende merken heb je de keuze uit meerdere maten. Er zijn zelfs merken met brede schoenen in maat: H, K, L en M. Er is altijd een schoen die past bij de breedte van je voet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen leuke schoenen kan vinden in je breedtemaat.

Door te meten weet je het zeker

Twijfel je over brede damesschoenen? We hebben één advies en dat is dat je  moet gaan meten. Als je naar een schoenenspeciaalzaak gaat is het eerste wat ze doen je voetmaat opmeten. Ze meten niet alleen je schoenmaat, maar ook je breedtemaat. Meten doe je altijd op blote voeten en je pakt hierbij het breedste punt van je voet. Meet je voet in centimeters op je kan op onze pagina met breedtematen uitgelegd terugvinden of je bredere schoenen nodig hebt. Alleen door je voeten goed op te meten weet je welke schoenen straks comfortabel gaan lopen. Vergeet trouwens niet zowel je linker als rechtervoet op te meten. Hier kan soms verschil inzitten. Als je het zeker weet kan je zelf je brede damesschoenen bestellen.

Bestel de leukste brede damesschoenen online!

Ben je op zoek naar een paar mooie pumps voor onder je jurkje? Of zoek je juist een paar mooie strandschoenen of stoere sneakers? Je bent absoluut niet beperkt in je keuze als je nieuwe schoenen uitzoekt in een breedte maat. Online kom je een vrij breed assortiment tegen met nieuwe damesschoenen. Zelfs de leuke pumps die je laatst nog gezien had kan je online in een bredere maat bestellen. Ontdek het verrassende grote aanbod online in brede damesschoenen.