Brede Durea Schoenen

Durea

Durea is gespecialiseerd in het maken van schoenen voor brede voeten. De complete schoenencollectie is verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Het is één van de weinige merken waarbij je echt voor extra brede schoenen kan kiezen. Naast brede schoenen maken ze speciaal schoenen voor smalle voeten. Voor vrijwel iedere voet hebben ze de perfect pasvorm gemaakt. In hun eigen fabriek maken ze de schoenen me liefde en passie. Dit voel je direct bij het dragen van de schoenen. Het maakt niet uit of je smalle voeten of extra brede voeten hebt. Durea heeft een oplossing op maat.

Elke schoen wordt in Nederland gemaakt

Durea is een echt Nederlands schoenenmerk. Met passie worden alle modellen in de fabriek in Nederland gemaakt. Er worden dus geen lage lonen landen gebruikt om comfortabele schoenen te maken. Passie en een kwaliteitsproduct staat bij dit schoenenmerk voorop. Wil je zelf zien hoe jouw comfortabele brede schoenen gemaakt worden? Het s zelfs mogelijk om op afspraak een rondleiding in de fabriek te krijgen. Als je het afgelopen jaar een paar schoenen gekocht hebt van Durea, dan is een rondleiding gratis.

Ontdek de perfecte pasvorm

Bij de grote schoenenmerken kom je vaak maar één of hoogstens twee wijdtematen tegen. Als je iets bredere voeten hebt, dan kom je hier wel mee weg. Normaal heb je maat G en kan je maat H bestellen om wat extra ruimte voor je voeten te creëren. Als je echt brede voeten hebt kan je in vrijwel geen één schoenenwinkel meer terecht. Gelukkig kan je nog wel bij Durea terecht. Ze verkopen zelfs wijdtemaat J, K en M. Je kan dus extra brede sneakers, laarzen en vrijetijdsschoenen bestellen. Voor elke voet hebben ze de perfecte pasvorm. Je kan altijd comfortabel schoenen shoppen bij Durea. Naast de standaard collectie maken ze wandelschoenen om comfortabel lange afstanden op te lopen.