Brede Gabor Schoenen

Gabor 

Gabor vindt het belangrijk dat je schoenen altijd de perfecte pasvorm hebben. Als schoenenspecialist begrijpen ze dat lang niet iedereen dezelfde pasvorm heeft. Helaas kan het knap lastig zijn om de juiste pasvorm te vinden als je voeten iets breder uitvallen. Gelukkig heeft Gabor een aparte collectie met extra wijdtemaat. Standaard zijn de schoenen verkrijgbaar in wijdtemaat G. Maar er zijn ook modellen verkrijgbaar in wijdtemaat H. De extra wijde schoenen geven meer comfort en volume rond de tenen, bal van de voet en wreef. De schoenen zitten extra comfortabel voor mensen met brede voeten.

Damesschoenen voor brede voeten

Als vrouw let je vaak meer op de uitstraling van je nieuwe schoenen. Het comfort komt meestal op de tweede plaats. Gelukkig heeft Gabor over beide nagedacht en hoef je dit zelf niet meer te doen. In de shop kan je zelfs een selectie maken op maat en wijdtemaat. Je ziet direct dat je een groot deel van de collectie in een wijdtemaat kan bestellen. Je geeft je voeten zo meer ruimte en comfort. Schoenen hoeven er niet alleen leuk uit te zien, maar moeten ook lekker zitten. Jouw favoriete schoenen zijn verkrijgbaar in een wijdtemaat en de perfecte pasvorm voor je voet. Van nieuwe sneakers tot laarzen je komt het allemaal tegen. Loop je bij laarzen ook tegen het probleem aan dat de schachtwijdte niet breed genoeg is? Bij Gabor kan je laarzen met een extra brede schacht bestellen. Voor elke voet heeft Gabor een passende oplossing op maat.

Voorkom een hoop ellende met comfortabele damesschoenen

Goede schoenen worden vaak onderschat. We denken te vaak na over de uitstraling van een schoen in plaats van comfort. Helaas veroorzaken te smalle schoenen een hoop ellende. Je kan verschillende voetproblemen krijgen of last van ingegroeide teennagels. Een beetje extra volume rond je voeten kunnen deze problemen al oplossen. Voor elke voet heeft Gabor een passende schoen. Je weet dankzij de selectie met maten vooraf welke pasvorm perfect bij je past. Een goede pasvorm is net zo belangrijk als mooie pumps of sneakers.