Brede Nike Schoenen

Nike

Nike is al jaren één van de populairste sportmerken voor sneakers en sportschoenen. Als je brede voeten hebt is het soms lastig om in een standaard Nike model te vallen. Een aantal modellen vallen wel breder uit, dan de standaard. Gelukkig kan je online brede Nike schoenen bestellen. Je hebt de schoenen in meerdere wijdtematen. Je kan precies de maat uitzoeken die bij je voeten past. Standaard zij de sneakers van Nike uitgevoerd in wijdtemaat G. Als je net een slag groter nodig hebt kom je uit in H. Gelukkig heeft Nike en aantal modellen in een wijdtemaat waarbij je voor H kan kiezen.

Dames breedtemaat voor Nike schoenen

De breedtemaat wordt bij dames soms anders aangegeven door Nike. Terwijl G normaal standaard is en de H groter uitvalt is dit bij Dames anders. De standaard maat is een D bij Dames. Bij schoenen met een E krijg je een extra brede maat. Mocht je Nike damesschoenen zoeken met een extra brede zool, dan is het handig om hier even op te letten. Ons advies is vooral om je voeten even op te meten. Je ziet dan direct of je voetzool breder uitvalt en je dus brede schoenen nodig hebt.

Kies altijd voor de juiste maat

Als je nieuwe Nike sneakers zoekt is het slim om niet te luchtig te doen over je nieuwe schoenen. De juiste maatvoering is absoluut belangrijk. Veel voetproblemen ontstaan doordat er te kleine sneakers gekocht worden. Je laat je verleiden doordat de sneakers er zo leuk uit zien. Door online te zoeken op de juiste maat voorkom je een hoop ellende. Je zal merken dat het shoppen voor nieuwe Nike sneakers weer leuk wordt. Vooral als je merkt dat elk model gewoon netjes past aan de hand van jouw schoenmaat. Je schoeisel zit zo niet alleen lekker, maar je voorkomt er ook een hoop voetproblemen mee. Ontdek via onze site de extra brede Nike collectie.